avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... autorizatie munca lucratori detasati India
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

autorizatie munca lucratori detasati India

Buna,
Stie cineva care sunt conditiile pentru lucratorii romani detasati in India. Trebuie sa obtina o autorizatie de munca? daca da care ar fi conditiile?
Cel mai recent răspuns: ContSters98734 , utilizator 12:31, 26 August 2009
Ar trebui sa va adresati ambasadei si ministerului de externe petnru a afla detalii asupra legislatiei aplicabile din India.
M-am adresat dar nu primesc niciun raspuns cu privire la problemele care ma intereseaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean indian,in india yo44 yo44 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva,poate din experienta,sau poate ca stie carei autoritati romane sau indiene sa ma adresez.Eu sunt cetatean roman si doresc ... (vezi toată discuția)
Salariati detasati italia stelach stelach Buna ziua, o firma din Ro , are detasati salariati in baza unui contract de prestari servicii cu o firma din Italia. In urma unui control din partea ... (vezi toată discuția)
Acte casatorie romanca cu cetatean indian in india mihaelasdf mihaelasdf Buna, vreau sa ma casatoresc in India cu un cetatean indian, dar nu la ambasada ci la el in oras. Ce acte sunt necesare? Trebuie sa-mi trimita el ... (vezi toată discuția)