avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decadere din drepturi tata arestat, consumator de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decadere din drepturi tata arestat, consumator de droguri de mare risc

buna ziua am fost intr-o relate de 7 ani cu un barbat fara a fi casatoriti legal vreodata din aceasta relatie a rezultat o fetita care astazi are frumoasa varsta de 4 ani inca de cand eu eram insarcinata in 4 luni el este arestat pana in anul 2019 el este trecut in acte ca fiind tatal copilului si a si recunoscut copilul printr-un notar deplasat la penitenciar insa el nu s-a implicat in cresterea fetitei in nici un fel nici nu ar fii prea avut cum iar parintii lui nu au ajutat la cresterea fetitei ba din contra eu am locuit cu ei pana fetita a facut un an dupa care am fugit si mam mutat cu chirie tatal fostului concubin m-a amenintat m-a lovit la un moment dat si mi-a adresat tot felul de cuvinte obscene de cand am parasit casa lor ma intretin singura si eu si fetita sunt in relatiew cu cineva insa nu suntem lasate in pace nici de catre tatal inchis nici de familia lui blocandu-le numarul de telefon am inceput sa primesc amenintari pe facebook cas obligata sa le duc fata altfel o sa vad de ce sunt in stare sunt amenintata cu protectia copilului si cu tribunale dar obligatii fata de copil nu stiu ca au ei cer doar drepturi deci prin urmare ce trebuie sa fac sa il decad din drepturi pe acest om si fetita sa imi poarte numele fetita pana mai ieri nu a putut merge la gradinita din cauza lui ca aveam nevoie de semnatura lui peste tot e nevoie sa stam la mana lui nu e posibil ca viitorul acestui copil sa depinda de un puscarias si recidivistr si consumator de heroina injectabila de aceea va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac ca sa il decad din drepturi si daca imi trebuie o multime de bani pt acest lucru ????? multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:35, 29 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Nu se poate schimba numele copilului decât cu acordul lui.

Restul aspectelor se pot rezolva în instanta ca sa nu Depinde ți de el dar încercați sa aveți avocat bun angajat ca sa aveți șanse pentru ca procesul trebuie abordat inteligent.
În general infractorii se pricep la procese și va avea un mare avantaj dacă nu veți avea avocat angajat.
El va avea timp sa facă apărări la închisoare ca nu are altceva de făcut și poate avea și avocati pe care sa ii consulte la închisoare.

Nu va trebuie decăderea lui din drepturile părintești.
Este suficienta custodia exclusiva dar se obține greu.
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - decadere din drepturile parintesti Melinda26 Melinda26 Buna ziua am o fetiță de 2 ani nu am fost căsătorită legal cu tatăl fetiței Anu trecut in 2015 agust a decis sa plece in anglia la munca pt un trai mai ... (vezi toată discuția)
Caderi din drepturi VILCU MARIA CRISTINA VILCU MARIA CRISTINA Buna ziua. Ma numesc Vilcu Maria si acum 5ani am avut o relatie nelegitima timp de 3 ani din care a rezultat o fetita. Fostul meu concubin nea parasit acum ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara koreh silvia koreh silvia Buna ziua!Numele meu este Koreh silvia Maria si as avea o intrebare si o rugaminte la dumneavoastra.Cu fosul concubin am o fetita de 1 an si 5 luni,in aprilie ... (vezi toată discuția)