avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua - decadere din drepturile parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua - decadere din drepturile parintesti

Buna ziua am o fetiță de 2 ani nu am fost căsătorită legal cu tatăl fetiței Anu trecut in 2015 agust a decis sa plece in anglia la munca pt un trai mai bun după doua luni nea părăsit de copil nu se interesează de un an in timpul in care era in tara lam prins de nenumărate ori cu alte femei vreau sa ma ajutați cu un sfat am poze obscene cu el as vrea sa găsesc un avocat bun pt al decădea din drepturi pt ca el mai are un copil abandonat nu vreau sa mai trăiesc cu stres ca vine si îmi ia comoara ca el mereu asta spune ca îmi ia fata un sfat ce ar trebui sa fac ca sa ilpot decădea din dreptu fetitei
Cel mai recent răspuns: Melinda26 , utilizator 17:25, 4 Noiembrie 2016
Faptul ca aveti poze obscene cu el mai mult va dauneaza decat va ajuta.
Faptul ca l-ati prins cu alte femei nu stiu la ce va foloseste cata vreme nu erati casatoriti (nici daca erati nu va ajuta foarte tare).
Nu puteti sa il decadeti din drepturi.
Puteti sa cereti pensie de intretinere, stabilirea domiciliului copilului la dvs si/sau exercitarea autoritatii parintesti in mod exclusiv (dar la varsta asta e destul de greu sa o obtineti).

Ce problema aveti? Cum va ajuta decaderea din drepturi?
După ce ca nu sa interesat un an de acest copil nam saturat sa zică mereu ca deschide proces sa ia fetiță după ațâța timp ca nu a contribuit la creșterea si educarea ei mai credeți ca are dreptu a vedea copilu???nici un câine nu își abandonează puii cum o fac oameni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.cum pot sa îl decad din drepturi pe tatal fetitei ... Petronela Niță Petronela Niță Bună ziua.Cum pot sa al decad din drepturi pe tatal fetitei mele?Menționez ca nu am fost căsătorită cu el,fetita este pe numele lui! A fost dat în ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi tata arestat, consumator de droguri de mare risc sim0100 sim0100 buna ziua am fost intr-o relate de 7 ani cu un barbat fara a fi casatoriti legal vreodata din aceasta relatie a rezultat o fetita care astazi are frumoasa ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa il decad din drepturi pe tatal copilului meu? Catalina12345678 Catalina12345678 Traiesc in concubinaj cu tatal fetitei mele.El a recunoscut-o pe fetita.dar as vrea sa stiu daca ma despart de el as putea sa il decad din drepturi si sa trec ... (vezi toată discuția)