avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... durata starii de insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

durata starii de insolventa

Buna ziua.
Am depus la instanta o cerere de chemare in judecata pe obligatia de a face.Acesta a fost suspendata pe motiv ca societatea este in reorganizare .Sentinta sa dat in data de 23.10. 2012.Intrebare: conform unui calcul matematic au trecut 3ani.Care este durata existentei acestei starii(de insolventa) cu art. din lege si daca se pune si perioada de observare-incheierea nu precizeaza ca societatea ar fi in acesta perioada, si daca termenul de recurs pentru suspendare este cel de 30zile.Multumesc
Cel mai recent răspuns: braia , utilizator 14:22, 3 Octombrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Suspendarea cererii -recurs care este termenul 30zile,cat dureaza starea de insolventa sau 6luni perimare?Cand se judeca recursul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimat recursul.irevocabil. sejc sejc rog ca cineva cu experienta sa -mi lamureasca urmatoarele intrebari: -perimarea recursului atrage dupa sine ca sentinta instantei de fond devine definitiva si ... (vezi toată discuția)
Perimarea intr-un proces civil geta24 geta24 Daca intr-un proces civil(contestatie la executare privind drepturi banesti) se suspenda recursul conform art.242 c.proc.civ.,dupa cat timp se perima ... (vezi toată discuția)
Admite exceptia perimarii si constata perimata judecata actiunii oanata oanata Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti daca puteti, am urmatoarea situatie: Am fost data in judecata de catre asociatia de proprietari pentru datorii la ... (vezi toată discuția)