Buna ziua.Am fost acostata pe o strada din Iasi de un tanar care mi-a oferit un pliant publicitar despre o firma ce realizeaza fotografii pentru anumitte branduri de haine,cosmetice s alte produse,propunandu-mi sa il insotesc sa imi ofere o colega mai multe detalii.Fata mi-a spus aceleasi lucruri si ca trebuie sa achit o taxa de inscriere pentru care mi-a oferit un bon fiscal si ca banii aferenti taxei ii voi primi la prima sedinta foto.Urma sa ma sune cineva pentru interviu,lucru care s-a intamplat,doar ca mi s-a spus in cadrul interviului ca trebuie sa platesc contractul pe care urma sa il semnez si care costa 1300 de lei.Vreau sa stiu daca e legala partea cu plata contractului.Multumesc
Dacă v-a dat bon, puteţi verifica firma respectivă pe Ministerul de Finanţe...vedeţi cu ce se ocupă, dacă e activă, bilanţuri...
Partea cu contractul nu vă pot lămuri exact dacă nu ştiu ce conţinea contractul...vi l-a dat să-l citiţi? pentru ce urma să plătiţi, vă scolariza cu ceva, erau ceva cursuri de modelling...trebuie că vă prestau ceva servicii, dacă trebuia plătit...lămuriţi-ne, altfel nu vă putem ajuta.