avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie CC nr 397/2016
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie CC nr 397/2016

As dori un raspuns clar intro problema personala...in situatia unui cas de furt cu prejudiciu stabilit ajuns la curtea de apel o mediere inceputa din 22.08.2016 mai poate fi luata in considerare ...mentionez ca in urma acestei medieri sa inceput deja inceperea platii din aceasta suma stabilita ca prejudiciu...urmand ca in 11.11.2016 sa fie achitata integral iar reclamantul sa isi retraga plangerea...in acest caz medierea mai produce efectul stabilit prin lege sau nu...din ce am citit in aceasta decizie foarte stufoasa nu reusesc sa inteleg daca mai este sau nu valabila! cu stima !

Alte discuții în legătură

Disjungere? dumutaadrianred dumutaadrianred Buna. In cazul unui dosar aflat la curtea de apel,fiind un prejudiciu de 2400 lei,sunt 2 inculpati. Instanta a dat termen pentru achitarea prejudiciului. Si ... (vezi toată discuția)
Furt calificat în forma continuată după pedeapsă de 2 ani cu suspendare. medierea îl poate scăpa de executarea pedepsei, sau nu? MirelaDobre MirelaDobre Buna dimineata, am o speta pentru care as avea nevoie de cateva lamuriri. Fratele meu in urma cu 1 an a fost condamnat la 2 ani cu suspsendare, 4 ani cu ... (vezi toată discuția)
Recurs furt - aplicarea legii mai favorabile, impacarea dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, in cazul unui recurs, in cazul unui furt, unde a fost aplicat vechiul cod,la recurs ar trebui aplicata legea favorabila si posibilitatea de impacare? Un ... (vezi toată discuția)