Buna ziua! azi am avut o situatie neplacuta la firma la care lucrez mi so pus niste acuzati de catre manageru departamentului si sefa de la resurse umane ca si cum o persoana din cadru firmei ar fi declar ca am fost vazut cum mas fi sarutat cu o angajata in timpu serviciului .....si am fost avertizat verbal ca daca stric renumele firmei ca iese ceva scandal sau ceva zbor!.....prostia ii ca nu so intamplat asa ceva si nici dovezi nau !asta so intamplat totu dupa ce am cerut marire de salar ! conform contractului de munca unde este specificat ca la 1 an vechime am dreptu la marire de salar! cand am intrebat cinei acea persoana mi so spus ca este confidential! ce anume pot sa fac sa aflu cine o scos acuzatile fara dovezi ? sau doar ca nui o manevra din partea firmei sa nu imi mareasca salaru ? va rog frumos as dori niste raspunsuri !
Sigur că, dacă o asemenea acuzație nu reflectă adevărul poate fi o faptă calomnioasă, însă nu în sens penal, întrucât calomnia nu mai este incriminată de codul penal. Poate fi de asemenea și o invenție a șefului, pentru a nu mai solicita mărirea salariului. Orice este posibil, dar dacă dvs. țineți la postul ocupat, ar fi înțelept să nu faceți caz , fiindcă va trece .
eu am primit niste oferte din alte parti de a lucra iar iam spus managerului ca o sa plec! el o refuzat asta si atunci mio zis ca imi mareste salaru doar sa nu plec! deci nu inteleg carei ideia! asa ceva ce acuzati mio adus ei nu exista ! pot sa cer resursei umane sa mi se dea numele persoanei care o adus acuzatile sa pot sa fac plangere la politie sau nu ? mi so parut foarte jenant si neplacut cu ce acuzati imi vin ei ! + nam luat un referat sau avertisment ca nu mias fi vazut de treaba mea in cadru firmei ! sincer ceva rezolvare tot exista nu ?
cum adica daca tin la postul ocupat? daca imi vad de atributile mele gata angajatu nu mai are drepturi ?/??? sau ce vreti sa insinuati ? sa tac si sa ma las calcat in picioare de ei ????
Interventie moderator: in respectarea Regulamentului de forum va rog sa nu mai postati consecutiv. Aveti posibilitatea de a edita ultima postare in interiorul celor 30 de minute care permit acest lucru. Multumesc pentru intelegere.