Lucrez intr-o firma de aprox 6 luni,timp in care am primit salariu sporadic, in general doar jumatati de salariu, sferturi, sau sume modice de 100 de lei. Ultimii bani primiti sunt din 4 iulie si anume un sfert de salariu ( nici nu mai stiu pe ce luna deoarece restantele sunt f mari) si apoi pe 8 iulie suma de 100 ron. De atunci nimic. Acum de sapt trecutami-am cerut concediu de odihna, tinand cont ca cheltuiesc o groaza de bani cu deplasarea la birou, sume pe caretrebuie sa le imprumut dealtfel. In aceasta situatie am aflat ca celorlalti angajati li s-a dat iar suma de 100 ron, iar eu nu am primit nici macar acesti bani ( desi patronul in 6 luni mi datoreaza peste 39 mii ron).Vreau sa-mi depun demisia pt ca in situatia aceasta nu fac dcat sa ma adancesc in datorii pt a putea trai, acumlez luna de lna restante la intretinere, pls ca am si o rata la banca, bani pe care nu mai am din ce sa-i achit. As vrea sa-mi dati un model de notificare a angajatorului prin care a-l somez sa-mi achite integral salariile neplatite cf contractului, si mai apoi modelul de sesizare catre ITM ( nu plateste l datoriile la buget, concediile de odihna, daca cineva are c medical il da afara, si orcine isi cere lichidarea nu a mai recuperat nici un leu din salariul cuvenit), si apoi oun model pt judecatorie, deoarece sunt convinsa ca nu imi va plati de bunavoie restantele ( nu i le-a platit niciunui salariat pana acum). Va rog sa-mi spuneti daca pasii pe care vreau sa-i urmez sunt corecti, si ce cai mai pot aborda ca sa-mi pot recupera banii , deoarece situatia mea este disperata in urmalunilor in care a trebui sa traiesc, din cativa banuti aruncati ca de mila, pe cand eu am avut un program de peste 10 ore zilnic, lucrat in fiecare sambata, deci n program infernal.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns:
ContSters101211 , utilizator
21:17, 7 Septembrie 2009