sper ca in contractul dumneavoastra de munca este specificat salariul pe care ar fi trebuit sa il primiti lunar si ca acei bani pe care dumneavoastra sustineti ca trebuia sa ii primiti sunt diferenta legala de salariu. daca ati avut doar o intelegere verbala cu "seful" pentru acei bani, nu veti putea primi in urma procesului decat salariul pe care il aveti trecut in hartii. daca spuneti ca nu platesc nici contributiile la bugetul de stat, poate fi sesizat si parchetul pentru retinere si nevirare a sumelor pe care le plateste angajatul la buget. succes
revin, pentru a va aduce la cunostinta inca o "bomba" , ultimele gaselnite ale acestu angajatot, daca il pot numi astfel: am urmat sfaturile d-voastra, ca atare am depus sesizarea la ITM, am discutat cu inspectorii de acolo, explicanddu-le situatia in amanunt, incluiv cu amanuntul ca am incercat sa imi depun demisia , dar care nu a fost luata in considerare, si ca atare am si atasat-o sesizarii impreuna cu justificarea a 4 zile care imi mai ramaneau de acoperit peluna august, deoarece in prealabil am fost trimisa in concediu, nefiind de lucru in acel moment. Asadar mi-am depus demisia cu 1 septembrie. mentionez ca aceasta demisie am trimis-o la finele lunii august (in urma refuzli inregistrarii cu cateva zile inainte)prin fax, avand confirmarea fax cu data, ora, specificatia continutului si stamplila societatii de profil de unde am trimis-o, care conf, art 79(2) din CM este perfect valabila.. culmea insa , azi m primit prin posta o convocarr pt cercetare disciplinara in data de 20.09, undeurmeaza sa fiu cercetata datorita faptului ca din 02,09, nu m-am mai prezentat la serviciu. va trimit copia demisiei mele:
Subsemnata, Carmen Gubas, angajata a SC SILMAR CON SRL, prin prezenta va comunic demisia mea conform art.79(1) din CM, incepand cu data de 01.09.2009, pe motivul neachitarii drepturilor salariale contractuale si nerespectarii repetate a termenelor de plata, obligati reglementata prin art.161(1) din CM.
Deasemeni va comunic ca preavizul devine nul in acest caz conform Art.79 (8) din CM ..................................................................................
Va rog in acest sens a-mi dati n sfat in privinta unui raspuns pe care sa-l comunic in scris, pt ca n am de gand sa "onorez" aceasta comisie disciplinara intocmita ad-hoc. Multumesc si un raspuns cat mai rapid m-ar ajuta f mult.
Tin sa va spun ca in toata nebunia nu a mai pomenit nimeni de salariul meu neplatit de atata vreme. oricum dupa sesizarea ITM depusa, va urma chemarea in judecata
Va multumesc f mult, e sperca nu va merge mai departe, oricum va urma un proces si atunci si aceasta convocare a mea va constitui una din reclamatii, alaturi de cea materiala. Oricum doresc sa-i dau un raspuns in scris, si deasemeni sa trimit si ITM-ului copia dpa acest convocare si a raspunsului meu, dand- nr de inregistrare sesizarii depuse din luna august, pt ca sa fie la curent cu toate demersurile.