avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce documente trebuie să încheie și să semneze o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce documente trebuie să încheie și să semneze o comisie de concurs?

Am căutat pe net să mă lămuresc asupra documentelor pe care o comisie de concurs instituită în vederea organizării de concurs pentru ocuparea unui post contractual pe perioadă nedeterminată le are de completat și semnat. #-o Există o listă pe undeva cu aceste documente? Vreun normativ legal care să le dea sub formă de tipizat? Ceva explicit pe undeva?

Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 1 Octombrie 2016
Bănuiesc că ITM-ul are competența în a verifica dacă s-au respectat procedurile de accedere pe posturi a unor angajați.
Mulțumesc încă o dată pentru bunăvoință și timpul vostru. M-am lămurit pe deplin.
[ link extern ]

Nu este relevant si nici corect intocmit acest raport !
Raportul nu contine si date despre selectie ,pt care se intocmeste un proces -verbal separat ! Daca primaria x intocmeste un astfel de document ,nu inseamna neaparat ca poater fi si utilizat drept model!
ITMul nu are atributii in a verifica procedurile de concurs ,aceste competente apartin organelor ierarhic superioare unitatii care organizeaza concurs ,organe care pot fi sesizate in acest sens !
Unde vedeti ca s-a scris ca trebuie folosit ca model ? :-/ ....

Pentru a vedea cum arara un model de raport final , puteti accesa:
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii secretar intr-o comisie de concurs gillu gillu buna seara! Secretarul unei comisii de concurs formata din 3 membrii pt ocuparea unui post la o societate, este intdreptati sa lucrari de la proba scrisa? (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Comisii de concurs si de solutionare contestatii - angajare functionari publici de executie seneca399 seneca399 In art.26(2) din HG 611/2008 se prevede ca in vederea organizarii si desfasurarii concursului pentru ocuparea unui post vacant - functie de executie- se ... (vezi toată discuția)