avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Ce se intampla in cazul in care exista 5 frati, 3 sunt de acord cu ceva iar 2 nu?
Ce ar fi hotararea judecatoreasca? Multumesc
Cel mai recent răspuns: csabled , utilizator 12:35, 5 Octombrie 2016
daca partile nu se inteleg si nu se poate face succesiunea la notar, va trebui sa o dezbateti in instanta
Nu am inteles exact intrebarea dumneavoastra, va rog sa precizati in mod clar ce va intereseaza
situatia este ca saptamana viitoarea voi introduce o cerere la instanta pentru deschiderea succesiunii si partaj. mai am 4frati dintre care 3 nu doresc nici deschiderea succesiunii nici partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune pentru apatament 3 camere-iasi cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Parintii sotului meu au cumparat un apartament cu 3 camere in Iasi in 1979. Pe actul de proprietate sunt trecuti amandoi. Socrul meu a decedat in ... (vezi toată discuția)
Intrebare succesiune/mostenire onna onna Buna seara ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in rezolvarea unei probleme. #-o Ambii bunicii au decedat, ultimul acum 3 ani, din casatoria lor au rezultat ... (vezi toată discuția)
Succesiune enciumarian enciumarian Buna ziua! Suntem 3 frati, ambii parinti au decedat acum cativa ani. Anul acesta sunt hotarat sa fac succesiunea, ceilalti 2 frati sustinand ca vor ceda in ... (vezi toată discuția)