avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa TVR
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa TVR

Persoanele juridice care nu au incheiate contracte de furnizare a energiei electrice
cu mandatarii Societatii Romane de Televiziune au obligatia de a achita taxa tv de 50 Lei?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 21:54, 3 Octombrie 2016
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv cu modificare tarif si pretentie de plata retroactiv BogdanP BogdanP Buna ziua, Tatal meu are un SRL care are sediul social la domiciliu. Taxa tv s-a platit semestrial conform facturii emise de Societatea Romana de ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata de la tvr craiova pentru pfa fara proprietate denisa-m denisa-m buna ziua! tocmai ce am primit o notificare de plata de la tvr craiova pentru plata unei taxe lunare pentru serviciul public de televiziune , retroactiv din ... (vezi toată discuția)
Taxa tv matei_zoltan matei_zoltan Buna ziua, V-as ruga sa fiti amabili si sa-mi spuneti daca e posibil sa se ceara unei persoane juridice sa achite [b]taxa tv lunara [/b]pentru serviciul ... (vezi toată discuția)