avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... redactarea hotararii in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

redactarea hotararii in apel

Am primit prin posta hotararea civila din apel.Nu este semnata de niciun membru al completului de judecata are doar stampila cu tribunal X si o semnatura pt conformitate.
1 E legala?
2 In subsolul ultimei pagini scrie " Red.IS.Tehnoredactat AR data jud.fond nume prenume"
Ce semnificatie are? Ce cauta numele judecatorului de la fond pe hotararea data din apel?
Multumesc! cu stima
Sentinta primita acasa se poate legaliza dupa ramanerea definitiva, ocazie cu care se aplica stampila instantei si mentiunile necesare . Este legala comunicarea primita, ea nu va purta nici o stampila, Doar pe comunicare si pe plic sunt aplicate stampile..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinþã civilã fãrã semnãtura judecãtorilor BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: - o sentinta civila com unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca si comunicare nesemnate driver_host driver_host Buna ziua, In urma judecarii unui dosar civil, am primit prin posta comunicare ,sentinta si hotararea facuta in numele legii, ori pe nici o pagina din cele 5 ... (vezi toată discuția)
Cum devine definitiva o hotarare? m_m m_m Buna ziua, Am castigat doua contestatii la executare silita, cu termen de 10 zile de apel de la comunicare. A trecut o luna de la comunicare, am sunat ... (vezi toată discuția)