avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... conditii prelungire doctorat in vederea sustinerii ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

conditii prelungire doctorat in vederea sustinerii tezei

datorita unor conditii subiective doctorandul nu a sustinut teza , dupa terminarea examenelor si referatelor .
secretariatul scolii doctorale nu a informat doctorandul si nu l-a instiintat despre exmatriculare.
in ce conditii se poate anula exmatricularea si obtine prelungire ptr sustinerea tezei ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:53, 1 Octombrie 2016
Potrivit Legii nr.1/2011 , in situaţii speciale, durata programului de studii universitare de doctorat poate fi prelungită cu 1-2 ani, cu aprobarea senatului universitar, la propunerea conducătorului de doctorat şi în limita fondurilor disponibile.

Puteti ataca in instanta decizia de exmatriculare.

Potrivit prevederilor art.11alin.1 din Legea 554/2004 actiunea se introduce in termen de 6 luni de la data comunicării actului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere doctorat pe perioada concediului de maternitate Iuliaeu Iuliaeu Buna ziua! Puteti sa imi spuneti daca studiile de doctorat pot fi intrerupte pe perioada concediului de maternitate? Sunt studenta cu bursa si am epuizat deja ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare act aditional la contractul de studii doctorale adinutza2602 adinutza2602 Buna ziua! Urmaresc de multa vreme acest forum si am aflat foarte multe informatii folositoare. Va rog frumos, daca puteti sa imi raspundeti la o ... (vezi toată discuția)
Cum demonstrez activitatea de cercetare in domeniu de 2 ani zefirzefir zefirzefir Perioada studiilor de doctorat, cu frecventa, cu bursa, de 3 ani, este considerata activitate de cercetare dezvoltare,ca sa ma pot inscrie la concurs pentru ... (vezi toată discuția)