avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare masina second hand inmatriculata Romania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare masina second hand inmatriculata Romania

Buna ziua. am gasit sa cumpar o masina inmatriculata in Romania, cumparata din reprezentanta (din romania) in 2006, dar care nu are timbrul de mediu platit.
Vanzatorul inainte sa isi vanda masina trebuie sa plateasca el timbrul de mediu? Cum trebuie facut ca sa nu ajung in situatia sa dau banii degeaba ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 09:07, 2 Octombrie 2016
Cred ca ar trebui sa cereti inmatricularea fara plata timbrului de mediu ce a fost declarat nelegal de CJUE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto lucian35 lucian35 Buna ziua, mi-am inmatriculat masina in Decembrie anului 2006, adusa din Germania. La vremea respectiva se numea \\" taxe vamale \\" , pe care le-am platit. ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa timbru (de mediu) gabriel_vavilov gabriel_vavilov am platit taxa de timbru anul trecut in august. stie cnv daca se poate recupera aceasta taxa si cum anume (dc se poate) ms frumos. (vezi toată discuția)
Se plateste taxa la o masina cumparata din romania? ovidiu_gravila1982 ovidiu_gravila1982 Buna am un opel astra din 2002 care a fost inainte a unei firme din arad cumparata de la reprezentata de noua eu am cumparat-o in august 2012 si as vrea sa o ... (vezi toată discuția)