avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Comisie rogatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Comisie rogatorie

Sunt in proces de divort , am primit actele ca urmare a efectuarii comisiei rogatorii in Italia acolo unde se afla sotia cu fetita minora.Mentionez ca sotia are servici in Italia ca badanta cu , carte de munca .In urma traducerii acelor acte pt a le depune la dosar , am citit cu stupoare ca in urma audierii fetitei care are 12 ani , de catre judecator, ea a spus ca nu am mai sunat-o etc lucru neadevarat pt ca mama ei nu imi rasp efectiv la tel si ca nu ma mai interesez de ea etc...spunand printre altele ca doreste sa nu mai tina legatura cu mine si sa fie doar in custodia mamei astfel nemai avand se pare nici un drept de a o vizita ..vb cu ea etc.Este posibil asa ceva? Cu alte cuvinte sa pierd autoritatea parinteasca? Mentionez ca procesul de div inca nu s-a terminat , urmand sper sa se termine daca nu va face apel , pe 13 octombie. Va multumesc , o zi buna.
Cel mai recent răspuns: orestromica , utilizator 10:20, 2 Octombrie 2016
Buna ziua,
Nu se pune problema sa exista o pierdere a drepturilor parentale
Va ramane, aproape sigur, exercitarea autoritatii parintesti de ambii parinti.
Discutati cu avocatul care va reprezinta interesele.
Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil peste granita lucca79 lucca79 buna..vreau sa divortez.....de sotia mea am un copil de 4 ani....si ea vrea sa.l ia in afara.....se poate asta?daca se termina divortul?ce trb sa fac sa fie ... (vezi toată discuția)
Obtinerea tutelei kostache kostache Buna ziua am o intrebare pot obtine tutela copilului sau cv care sa dovedeasca ca am avut grija de copil singur tinand cont ca sotia este plecata in ... (vezi toată discuția)
Vreau custodia fetitei mele Andremaria Andremaria Buna ziu! Va rog din suflet sa ma ajutati,am o fetita dintr-o relatie pasagera, a fost recunoscuta de tata doar atat.....de 3 ani de cand am nascut el nu sa ... (vezi toată discuția)