avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare furt, liberare conditionata, recidiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare furt, liberare conditionata, recidiva

Buna ziua, sunt eliberată condiționat si In restul de pedeapsa ( coada) - in ultimele 4 zile, am mai comis un furt, dosarul va ajunge in instanța.
Doua întrebări am: se poate face mediere ajuns dosarul in instanța si dacă am șanse la o pedeapsa cu suspendare. L-au încadrat la furt simplu, nu calificat, prejudiciul mic, recuperat.
Mulțumesc
Inlaturarea raspunderii penale se urmareste.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult.
Daca nu ajungem la o impacare sau sa semnam un acord de mediere, inteleg ca e putin probabil sa primesc o pedeapsa cu suspendare, dar as avea sansa sa primesc amenda penala, avand in vedere ca nu obtin venituri ? Daca as primi amenda penala , as avea oricum de executat restul de pedeapsa de un an si jumatate ?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspunsul dvs.
Dosarul a plecat catre instanta, inca nu apare pe portal, dar asa mi s-a spus.
Deci si daca se suspenda pedeapsa inchisorii, tot voi efectua cat a ramas din pedepsa trecuta, singura sansa sa nu ajung dupa gratii ar fi impacarea, medierea ( in timp util ) sau amenda penala.

Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2016
Sarbu-Luminita, utilizator

Alte discuții în legătură

Recurs furt - aplicarea legii mai favorabile, impacarea dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, in cazul unui recurs, in cazul unui furt, unde a fost aplicat vechiul cod,la recurs ar trebui aplicata legea favorabila si posibilitatea de impacare? Un ... (vezi toată discuția)
Furt din mall Alex280594 Alex280594 Vin si eu cu o intrebare,daca 2 persoane au furat din mall o pereche de incaltaminte,unul este minor,celalalt major,au fost dusi in spate de catre ... (vezi toată discuția)
Lovire sau alte violenta cata91 cata91 in urma cu 3 luni am fost bautut de 3 agenti de paza, abia in urma cu o sapt le-a luat declaratii si nu a recunoscut nici unul...o sa urmeze partea in care ne ... (vezi toată discuția)