avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Adresare catre Judecator /Judecatoare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Adresare catre Judecator /Judecatoare

Doresc sa depun o cerere de intampinare si nu stiu cum sa adresez formularea:Domnule Presedinte sau Doamna Presedinte,deoarece este vorba de o Judecatoare.
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2016
adrian1001, utilizator
Nu conteaza cine conduce completul de judecata, dvs adresati cererea cu Domnule Presedinte....desigur ca e un detaliu minor, important este ceea ce mentionati in cuprinsul solicitarii si mai ales cum.
Nu este un detaliu important,formulati"Domunle Presedinte" important este sa indicati nr.dosar(daca il cunoasteti),nume/prenume parti,domiciliul,obiectul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere amanare proces! spiriy2005 spiriy2005 Buna ziua, Am un proces in data 10.09.2010 la care nu pot ajunge din motive personale. Intrebarea mea este cum formulez aceasta cerere si unde trebuie depusa ... (vezi toată discuția)
Ce am de facut Janoskarobi Janoskarobi Am primit o comunicare adresă mi a fost luat permisul de conducere și judecătoria mia transmis întâmpinare formulată de ipj covasna ce an de facut cineva ... (vezi toată discuția)
Angajarea unui aparator ales ally_alex06 ally_alex06 Buna ziua. Am o mica problema in care indraznesc sa va cer sprijinul. Sotul, cu care sunt in divort, a facut apel la hotararea data de catre prima instanta . ... (vezi toată discuția)