avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Muzica tare de la vecini
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Muzica tare de la vecini

Locuiesc in mediul rural si am probleme cu un vecin care considera ca are dreptul sa asculte muzica cat se poate de tare. Imi vibreaza toata casa si vibratiile imi fac rau. As vrea sa aflu daca, legal, pot face ceva sa-l conving sa dea muzica mai incet. Multumesc tutuoror celor care ma pot ajuta cu un sfat.
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 03:17, 3 Octombrie 2016
Daca amiabil nu gasiti intelegere,puteti sa va asumati responsabilitatea sa sesizati oficial politia teritoriala,care daca se confirma sesizarea ,poate aplica sanctiuni in temeiul disp L nr 61/1991
am pus aici toate modelele si toti pasi ce trebuiesc urmati:www.avocatnet.ro/content/for...
în rest, succes.
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2016
Daniela Gratiela, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini galagiosi missy999 missy999 Bună ziua! Vă rog frumos să-mi spuneţi cum să procedez în următorul caz: locuiesc într-un cartier rural, aparţinător unui oraş şi în vecinatatea ... (vezi toată discuția)
Tulburarea liniștii pubilce ContSters471280 ContSters471280 Bună seara! Locuiesc în Voluntari,Ilfov. Și din păcate am o problemă cu vecinii gălăgioși. Uitați care este situația. De cum se face cald ... (vezi toată discuția)
Cum să ne descurcăm cu vecinii gălăgioși? Cristescu Laura Cristescu Laura Buna seara. Am un vecin in bloc care seara de seara, asculta muzica cu volumul dat la maxim impreuna cu alti prieteni, de la ora: 20:00-03:00. Vecinul care ... (vezi toată discuția)