avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Tulburarea liniștii pubilce
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Tulburarea liniștii pubilce

Bună seara!
Locuiesc în Voluntari,Ilfov. Și din păcate am o problemă cu vecinii gălăgioși. Uitați care este situația. De cum se face cald afară,ies vecini afară,pe stradă,se strâng în jur de vreo 10-20 la număr și ascultă muzică(manele) cu bass puternic,vorbesc foarte tare. Ies exact ca ciupercile după ploaie,cum se spune. În fiecare an. Și în fiecare an se întâmplă după ora 10 seara. Am două mențiuni de făcut. Prima,acești vecini nu sunt genul acela cu care te poti înțelege,dacă te duci să discuți civilizat cu ei (sunt rromi). A doua mențiune,nu am sunat niciodată la poliție. Până acum. Dar încep să mă întreb dacă ar trebui să o fac,pentru că aparent nimeni de pe stradă nu are curajul să o facă. Întrebarea mea este : ce ar trebui să fac? Să sun la poliție?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:03, 29 Aprilie 2018
Atat timp cat amiabil nu puteti solutiona,se impune implicarea politiei teritoriale
La momentul in care respectivii incep "spectacolul" sesizati oficial politia teritoriala,care poate aplica sanctiuni pecuniare in temeiul disp L nr 61/1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indrumare in legatura cu vecin galagios si agresiv ConnstantinCC ConnstantinCC Buna ziua. Sunt in ipostaza in care am nevoie de o indrumare de la dvs. De 2 ani eu si prietena mea am cumparat o casa intr-o zona noua, unde sunt ... (vezi toată discuția)
Deranjarea ordinii publice Ion_g Ion_g Buna ziua, Va scriu pentru ca la noi incartier deranjarea linistii dincolo de ora permisa de lege, care din ce stiu este ora 22:00, este un lucru des ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi ContSters61389 ContSters61389 Locuiesc la bloc, pe o strada din sectorul 3, aproape de B-dul Decebal-Str.Labirint. Vis-a-vis de fatada de est, separat de bloc printr-o alee, exista un ... (vezi toată discuția)