Administratorul a sustras suma de 10.083 lei,presedintele asociatiei si comitetul executiv a sustinut mereu ca nu sau sustras banii.
La sedinta adunarii generale am schimbat presedintele,administratorul si comitetul executiv,si suma de 10.083 este sustrasa(furata) din asociatie.
intrebare: Trebuie sa dam in judecata numai administratorul sau trebuie sa dam in judecata pe toti care au mintit?
- Administrator
- presedinte
- Cenzor
- comitet executiv
Administratorul a stabilit suma,noul presedinte a spus ca este corecta suma,administratorul este pensionar si are si poprire pe pensie de 400 lei.
Proprietarii doresc sa se faca plangere penala si impotriva presedintelui,cenzor,comitet executiv,deoarece au stiut si au tacut,noi proprietarii am aflat de suma de la radet,aveam restante la radet.
multumesc
Administratorul are pensie si are poprire de 400 lei
Poate sa iaba popriri de milioane. E treaba lui. Dumneavoastra, asociatia, duceti-va treaba pana la capat. Am sa explic sa intelegeti.
Casa de pensii poate retine lunar din pensie 1/3 (o treime) daca omul are o singura poprire.
Daca in timpul retinerii acestei treimi mai intervine o poprie, casa de pensii, retina luna 1/2 (jumatate din pensie) pentru a stinge debitele.
Iar acea poprie de 400 lei ce o are acum, cand se va termina, casa de pensii va mari rata pentru cea de-a doua poprire.
Asa ca nu disperati si mergeti inainte.
Daca cei 400 lei inseamna o treime, pensionarul are o pensie de 1200 lei. Veniti dumneavoastra cu a doua poprie iar casa de pensii va retine 600 lei/luna si vireaza asociatiei cate 200 lei/luna din acestia continuand si cu cei 400 lei catre celalt creditor pana la stingerea datoriei. Cand se stinge prima datorie, casa de pensii va vira asociatiei cate 400 le/luna.