avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA

Buna ziua, a intrat in vigoare noua lege privind RCA? ma intereseaza la camioane de mare tonaj. Pana in prezent nu s-a facut nici o modificare, nici de pret si nici de perioada.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 13:43, 3 Octombrie 2016
PROIECT NORMĂ privind metodologia de calcul de către Autoritatea de Supraveghere Financiară al tarifelor de primă maxime pentru asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru pagube produse terților prin accidente de vehicule

Actul de mai sus e în faza de Consultare publică pe site-ul www.asfromania.ro

Urmează aprobarea și aplicarea în următoarele câteva zile.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminarea rca, dar si preturi exagerate ! andrej andrej Nu vi se pare discriminator faptul ca persoanele sub 30 de ani platesc MULT mai mult pentru o asigurare ? In baza a ce au ajuns ei la concluzia ca persoana X ... (vezi toată discuția)
Rca moped bugsbunny_ro bugsbunny_ro Buna, as dori sa stiu daca legea prevede asigurare RCA pentru mopede. Am fost oprit in trafic, iar Politia mi-a solicitat asa ceva ... nu aveam si am ... (vezi toată discuția)
Il despagubeste rca pe pagubit daca am avut alcoolemie 0,19la aparatul etilotest? geo.make geo.make in intersectie am trecut pe culoarea rosie a semaforului ,dar care nu functiona ,m-am tamponat cu un taxi care circula pe culoarea verde ,pe drumul cu ... (vezi toată discuția)