Am un abonament la NextGen cu toate serviciile. Router-ul primit de la ei (este defapt un ONT) este deja prefigurat cu setarile lor. Nu am acces sa intru sa modific nimic. E un lucru inchiriat si nu imi da voie sa il accesez. Numele de la WIFI si parola sunt setate de ei din sistem, ceea ce mi se pare o mare aberatie.
Deoarece am fost nemultumit de ei am cerut sa puna un nume obscen (nu dau nume) nu au acceptat, am zis sa il denumeasca "Nu cumparati NextGen!". Nici asa nu au vrut. La fel si la parola. Nu accepta sa seteze in program astfel de lucruri. Din cate mi-a explicat baiatul de mi-a instalat echipamentul mai au o politica ca la numele de wifi sa apara la final si " - NextGen".
I-am sunat si le-am spus sa stearga numele lor de acolo. Nu au acceptat. Au zis ca daca am minime cunostiinte de configurarea a routerelor nu se poate poate face asa ceva. Am ramas fara cuvinte. Nu scrie in contract aceasta clauza si nu am semnat nici-un act aditional.
In caz ca refuza pot sa ii dau in judecata pentru privarea dreptului de exprimare?
Aceste lucruri sunt stabilite prin termenii de serviciu, conditii generale si contract. Nu mi se pare ca libera dvs. exprimare ar fi impiedicata de imposibilitatea de a hotari numele retelei WiFi. Sunteti major si vaccinat, deci ar fi trebuit sa cascati bine ochii la ce-ati semnat.