avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Mazgalire pe un document oficial
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Mazgalire pe un document oficial

Buna seara

Fac parte din comisia de concurs pentru directorii si directorii adjuncti din invatamantul preuniversitar.
Astazi am primit de la Inspectoratul Scolar decizia in acest sens, originala. Doamna director a subliniat cu carioca si mi-a scris numele cu pixul pe prima pagina din decizie, undeva intr-un colt. Intrebarea mea este: Ce valoare mai are aceasta decizie, daca are astfel de insemnari? Doamna dir. nu a incalcat legea in acest sens? Va rog sa imi spuneti ce articol din lege a fost incalcat...Eu stiu doar ca aceasta decizie nu ar trebui sa fie mazgalita...Multumesc!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:22, 4 Octombrie 2016
Decizia - actul juridic care presupune manifestarea de voința a autorului său - nu se confundă cu hartia pe care a fost consemnată (instrumentul probator).

Cafeaua vărsată din greșeală sau... deșteptăciunea care dă peste margini/pe la colțurile înscrisului nu au consecințe asupra valabilității actului juridic.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2016
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)
Raporturi de munca Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Am fost eliberat din functia de director adjunct al unui liceu, am contestat decizia de eliberare din functie care a fost anulata de ... (vezi toată discuția)
Prima zi de infatisare MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Ce anume se considera prima zi de infatisare dupa care angajatorul nu mai poate depune nici o dovada, nici un inscris in plus fata de ce se afla ... (vezi toată discuția)