avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lipsa conducere asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lipsa conducere asociatie proprietari

Buna dimineata!

cum va trebui sa procedez pentru a intocmi cererea pentru ajutorul de caldura sezon 2016/2017;in cazul in care nu mai exista administrator nici presedinte la asociatia de proprietari?
cin imi va semna cererea?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: echinacee , utilizator 12:49, 5 Octombrie 2016
cererea, mai nou, nu se contransemneaza de reprezentantii blocului.
Ea se depune la primarie pe propria raspundere.
Pentru lamuriri suplimentare studiati www.avocatnet.ro/content/art...
echinacee a scris:

Lipsa asociatie de proprieatri.
nu mai exista administrator nici presedinte la asociatia de proprietari?

Sunt doua lucruri diferite:
- lipsa asociatie de proprietari poate insemna ca dumneavoastra, proprietarii blocului, nu v-ati constituit in asociatie de proprietari.
- ca asociatia nu mai are acum administrator si presedinte, este cu totul altceva; intelegem ca asociatia exista dar ca nu mai aveti administrator si presedinte. Conducerea si gestionarea asociatiei se face de membrii comitetuli executiv atat timp cat nu exista presedinte (printr-un membru desemnat ca vicepresedinte) iar atributiunile administratorului sunt preluate de membrii comitetului.

nu exista nici membrii,nimeni,nimeni....
pt cererea de ajutor de incalzire asociatia pune parafa si mentioneaza cati membrii locuiesc la locatia respectiva;
neavand pe nimeni din conducere cine va face acest lucru?
Nu se poate. E ca la aritmetica: problema fara solutie.
Au murit toti din asociatie, au emigrat exact acum cand vreti sa formulati cererea pentru caldura!?
Cand a disparut unu, imediat alegeti, desemnati, angajati altul si nu stati in asociatie pana dispar toti.
Cei alesi ultima data in comitet, mai sunt pe acolo?

Alte discuții în legătură

Caldura anghel elena anghel elena am in bloc vreo 5 apertamente care si-au instalat singuri centrale fara sa intrebe pe nimeni.problema mea este ca daca nu au anuntat radet-ul vine caldura de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! vin cu aceasta problema si sper sa gasesc rapunsul ... Erimiaflorin Erimiaflorin Buna ziua ! Vin cu aceasta problema si sper sa gasesc rapunsul .Am achizitiinat acum cativa ani o locuinta la mare intr-un Imobil de Locuinte iar cativa dintre ... (vezi toată discuția)
Vecin care nu plateste intretinerea - caldura si apa calda oprite cetateanul cetateanul Buna ziua stimati avocati! Avem o mare problema in bloc: mai multi vecini, culminand cu o familie in special, nu isi platesc intretinerea, si din cauza ... (vezi toată discuția)