avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lipsa conducere asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lipsa conducere asociatie proprietari

Buna dimineata!

cum va trebui sa procedez pentru a intocmi cererea pentru ajutorul de caldura sezon 2016/2017;in cazul in care nu mai exista administrator nici presedinte la asociatia de proprietari?
cin imi va semna cererea?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: echinacee , utilizator 12:49, 5 Octombrie 2016
nu mai exista nimeni;ca in jungla ;administratorul a decedat iara restul au demisionat de multa vreme;datorita problemelor financiare cu care se confrunta asociatia;
E in regula. Asta inseamna ca nu aveti nevoie de adeverinta pentru ca nu aveti apa rece, apa calda, caldura, energie electrica s.a.m.d. Nici un furnizor nu asigura aceste utilitati cuiva care nu exista, unei fantome.
asa este;fiecare ne gospodarim individual cu apa;gazul;caldura este asigurata cu centrala termica cine are....
concluzia: nu mai am nevoie de parafa asociatiei pt reducerea facturii de gaz /incalzire;
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura anghel elena anghel elena am in bloc vreo 5 apertamente care si-au instalat singuri centrale fara sa intrebe pe nimeni.problema mea este ca daca nu au anuntat radet-ul vine caldura de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! vin cu aceasta problema si sper sa gasesc rapunsul ... Erimiaflorin Erimiaflorin Buna ziua ! Vin cu aceasta problema si sper sa gasesc rapunsul .Am achizitiinat acum cativa ani o locuinta la mare intr-un Imobil de Locuinte iar cativa dintre ... (vezi toată discuția)
Vecin care nu plateste intretinerea - caldura si apa calda oprite cetateanul cetateanul Buna ziua stimati avocati! Avem o mare problema in bloc: mai multi vecini, culminand cu o familie in special, nu isi platesc intretinerea, si din cauza ... (vezi toată discuția)