avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare act proprietate casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare act proprietate casa

pentru a face succesiunea in urma decesului bunicilor avem nevoie de actul de proprietate al casei (situata in mediul rural, jud. Teleorman). Casa a fost construita in anul 1936 de bunici. Cum putem intra in posesia unui act de proprietate a acesteia ? Mentionez ca niciunul dintre mostenitori (respectiv copiii) nu au acest document nici macar in copie.

multumesc
Incercati la primaria din localitatea in care se afla imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari succesiune ObeiMi ObeiMi Salut, Am citit pe forum pe tema asta, am insa cateva neclaritati, daca ma puteti ajuta va rog. Bunicii mei (cu prima bunica mai precis) au avut un ... (vezi toată discuția)
Mostenire Octav1996 Octav1996 Buna ziua, tatal meu a decedat acum 4 ani si intrebarea mea este cum as putea sa intru in posesia bunurilor tatalui meu in conditiile in care sunt singurul fiu ... (vezi toată discuția)
Donatie alinaonita alinaonita Bunica mea i-a lasat donatie tatalui meu un imobil. Recent, tatal meu a decedat, bunica inca traieste. Ce se intampla cu acea donatie? (vezi toată discuția)