avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Termen eliberare carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Termen eliberare carte de identitate

buna ziua ma intereseaza kit timp dureaza sa obtii un buletin roman avem deja 3 luni si nu avem nici un rezultat daca este sau nu gata
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 12:54, 4 Octombrie 2016
"Cât" timp aţi vrut să scrieţi (nu ştiu ce înseamnă "kit")? Dacă da, atunci:
în mod normal şi legal totodată, termenul de soluționare a cererilor pentru eliberarea unui act de identitate este de până la 30 de zile de la data înregistrării cererii la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor. În situații deosebite, termenul poate fi prelungit cu cel mult 15 zile de către șeful Direcției Județene de Evidență a Persoanelor.
Din experienţă personală, mie mi l-a eliberat în exact 10 zile lucrătoare.
Nu cred că vă dă cineva "un rezultat", vă sfătuiesc să sunaţi şi să întrebaţi, poate e gata şi nu aţi mers să-l ridicaţi.
Toate bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu poate sa imi faca contrac de munca Valentin01041982 Valentin01041982 Avand buletinu expirat nu imi poate renova contractu de munca aici in spania ..am fost sa imi fac pasaportu si mi-au retinut buletinu pentru ca era expirat de ... (vezi toată discuția)
Schimbare act identitate ERD ERD Trebuia sa-mi ridic noul act de identitate, si mi s-a spus ca nu mi-l pot face pt ca a intervenit o problema. Si anume, in timpul facultatii facuta in Gl, eu ... (vezi toată discuția)
Buletin provizoriu chriss-rock chriss-rock Cat dureaza in mod normal, fara a urgenta, eliberarea unui buletin provizoriu ? Astept de 2 luni, si tot nu e gata ...#-o (vezi toată discuția)