avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legea 85/2016
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legea 85/2016

Buna ziua.
As dori sa-mi spuneti daca eu am dreptul la plata diferentelor salariale prevazue de legea 85/2016,tinand cont ca sotul meu a fost profesor activ pana in luna iulie 2014 cand a decedat.In perioada 2008 - 2011 la care se refera legea era profesor la liceu,acolo unde am trimis toate actele necesare pentru a obtine acest drept.nu am primit nici un raspuns si de aceea m-am adresat dumneavoastra cu aceasta intrebare.
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2016
felys, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea 85/2016 fodoretelkaeva fodoretelkaeva Buna ziua! As dori un raspuns la intrebarea de mai jos: Legea 85/2016 dispune ca cei profesori care nu si-au primit salriile taiate prin hotariri ... (vezi toată discuția)
Legea 85/2016 privind plata dif salariale cuvenite pers didactic aliam aliam Tatal meu , cadru didactic a decedat in anul 2015, luna iulie.Unitatea scolara unde a fost angajat i-a calculat drepturile salariale in baza legii nr. 85/2016, ... (vezi toată discuția)
Profesorii vor primi, în decurs de cinci ani, diferenţele salariale la care aveau dreptul între octombrie 2008 şi mai 2011 unFostProfesor unFostProfesor Profesorii vor primi, în decurs de cinci ani, diferenţele salariale la care aveau dreptul între octombrie 2008 şi mai 2011. Am vazut in metodologie ca ... (vezi toată discuția)