avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am primit o instiintare de la judecatorie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am primit o instiintare de la judecatorie

buna ziua, am primit o instiintare sa ma prezint la judecatorie in termenul.... ce poate sa fie , poate sa fie o problema grava , am datorii catre unele firma dar le-am promis ca le dau , altceva ce poate fi?
Cel mai recent răspuns: kenzzo , utilizator 12:42, 6 Octombrie 2016
Ati fost dat in judecata.

Veti primi citatie cand se va stabili termenul de judecata.
singura solutie care ar mai sa ne intelegem pe cale amiabila ar fi sa-si retraga creditorul cererea din instanta?
-nu vrajeala care o zicea juristul firmei lor ca nu se intampla nimic nu daca le dau banii?
avocat.bucuresti13 a scris:

Ati fost dat in judecata.

Veti primi citatie cand se va stabili termenul de judecata.

Corectie: citarea partilor in cererile de valoare redusa nu e obligatorie (ci numai daca instanta apreciaza ca este necesara prezenta partilor).
mai concret ce inseamna ,ca pot sa ma inteleg cu creditorul sau ce?
si nu sunt dat in judecata?
-la judecatorie mi s-a dat instiintarea si acolo scrie ca trebuie sa fac intimpinare in 30 de zile (adica sa ma apar nu?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata dan32 dan32 salut Ma numesc Dan si de cativa ani eu si familia mea locuim in Italia, dar avem si un apartament in tara. De curind am fost dat in judecata de asociatia de ... (vezi toată discuția)
Nu ma prezint la proces kenzzo kenzzo buna ziua ,am ajuns la concluzia ca decat sa ma mai prezint la proces si sa depun intimpinare nu se merita ca cheltui niste bani in plus , trebuie sa anganjez ... (vezi toată discuția)
Proces judecata asociatia de proprietari purple_girl purple_girl Buna seara! Va contactez si eu in legatura cu o problema legata de asociatia de proprietari la care locuiesc. In urma unei datorii de 30 mil lei vechi ... (vezi toată discuția)