avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... raspunderea administratorului la societate pe actiuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

raspunderea administratorului la societate pe actiuni

In actele contabile ale unei societati am descoperit dupa 9 ani faptul ca in anul 2000 administratorul a primit bani cash de la firma mama din germania . In contabilitatea firmei din romania acesti bani nu au fost inregistrati deci prin urmare si-a insusit banii.

Intrebarea mea este : exista termen de prescriptie pentru astfel de fapte? mentionez ca rulajul personalului a fost f mare in firma din romania in acesti ani si numai acum dupa 9 ani s-a constatat neconcordanta dintre solduri( sold contabilitate din romania cu cel de la firma mama din germania). Unde pot gasi termenele de prescriptie? este caz penal?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:17, 26 August 2009
Este caz penal si trebuie sa luati legatura cu un avocat ori jurist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante si furnizori iulia53 iulia53 AM preluat de curind o societate,dar am mici problem cu soldurile la 411 si 401 din Balanta.Situatia este urmataorea:-LA ct.411 am citva clienti neincasati din ... (vezi toată discuția)
Reconstituire documente contabile enaf enaf Fiind administrator am constatat de ceva timp ca angajatul care intocmeste documentatiile primare si care este desemnat si pentru emitere facturi, desfasoara o ... (vezi toată discuția)
Contabilitate societate denisa2011 denisa2011 buna ziua am luat contabilitatea unei sc care inainte a fost la o doamna \"contabila\" care nu a facut nimic corect defapt habar nu avea de contabilitate dar ... (vezi toată discuția)