avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa timbru

Buna seara!Spuneti-mi va rog cum sa timbrez o cerere de apel(pretentii)in care sunt parat.Mai este vorba tot in acel dosar si de o cerere reconventionala formulata de catre mine in care sunt reclamant.Am pierdut si vreau sa depun apel.N-am sa merg la avocat,insa nu stiu cum sa timbrez.Multumesc anticipat!
P.S.Sa formulez doua cereri si sa le timbrez separat?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:01, 5 Octombrie 2016
Intampinarea nu se timbreaza.

Cererea reconventionala o timbrati cu 1/2 din cat ati timbrat la fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta a respins cererea ca netimbrata. ce sanse am in recurs? arania arania Buna seara, Intr-un proces pt restante cheltuieli intretinere in intampinarea pe care am facut-o am contestat cuantumul sumelor(cele de la inceputul ... (vezi toată discuția)
Partaj casa. buna seara. mare rugaminte sa ma lamuriti intr o situatie de ... FLORINTACHE FLORINTACHE Partaj casa. Buna seara. Mare rugaminte sa ma lamuriti intr o situatie de partaj imobil. la un proces de partaj dupa divort, eu am solicitat o cota de 75 % ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru pt. scoatere bunuri din masa partajabila MayaSeal MayaSeal Buna ziua , in cadrul unui partaj de bunuri comune , sotul parat doreste scoaterea de la masa partajabila a unei sume de bani , ce a fost calificata de ... (vezi toată discuția)