avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua,
Am avut anul acesta concediu medical 89 de zile, lunile martie,aprilie,mai. In ultima luna cu aviz de la comisia de expertiza. Cand pot lua din nou concediu medical fara sa mai merg la comisia de expertiza?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Concediu medical deliabob deliabob Buna ziua! In 2008, pe 27 august am avut un accident rutier. In urma unui politraumatism am stat in concediu medical pana pe data de 27 mai 2009. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Daca un angajat revine la locul de munca din concediu medical de 6 luni si lucreaza o luna poate reintra in medical? anisu anisu Buna ziua, daca un angajat revine din medical de 6 luni la munca, este angajat activ 1 luna..poate reintra in medical apoi? sau in mod automat este eligibil ... (vezi toată discuția)
Concediu cod indemnizatie 14 Pera2 Pera2 In cursul lunilor martie-aprilie 20013 am beneficiat de 33 zile concediu medical pentru boala obisnuita.Incepand cu 09.12.2013 si pana in prezent (august 2014) ... (vezi toată discuția)