Sunt angajat in cadrul unei firme din Cluj-Napoca, care plateste chirie pentru sediul in care isi desfasoara activitatea unei alte firme ce se afla in imediata apropiere. Eu si directorul firmei venim cu masinile personale la locul de munca, insa in urma unei certuri avuta cu directorul celeilalte firme cu care impartim curtea, acesta nu imi mai permite sa imi parchez masina inauntru, iar afara nu exista un loc unde as putea sa o las, fara a incurca traficul. Cearta respectiva a inceput tot de la masina. As dori sa stiu daca el are dreptul sa imi interzica acest lucru, avand in vedere ca ii platim chirie pentru spatiu.
daca in contractul de locatiune partile au stabilit drepturi si obligatii struct pentru spatiu pentru sediu de firma fara a prevedea si eventuale drepturi ocupare spatiu cu destinatia de parcare vehicule,atunci singura varianta ar fi sa incercati sa solicitati incheierea de act aditional la contract in care locatorul sa permita utilizare numar locuri parcare vehicule
Dv ati incheiat contract locatiune spatiu sediu firma pentru care lunar achitati chirie-fara insa a avea drept legal sau acordul locatorului pentru utilizare loc parcare vehicule
Locul de parcare
rasvi
eu parchez masina linga scara blocului vecin,nu incurca intrarea,esirea din bloc.administratora si presedinta vrea ca eu sa nu mai parchez acolo motivind ca ... (vezi toată discuția)