avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru si executare
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru si executare

Acum mai bine de zece ani am fost desemnat de actionarii societatii la care eram angajat, sa fiu administratorul unui alte societati comerciale a lor infiintata in Germania. Acolo am imputernicit un procurist sa se ocupe de activitatile financiare si administrative ale societatii. Dupa un an si jumatate am parasit aceasta functie si am incheiat total activitatea pe cale amiabila, fara sa fie vreo problema la societatea unde eram administrator. Ulterior, o alta persoana a preluat aceasta functie. Anul acesta, din iarna, am inceput sa primesc instiintari de la Administratia Financiara din Germania pentru plata unor taxe restante, precum si penalizari pentru intarzieri de plata, ca in final sa primesc de la Administratia Financiara din Romania sechestru pe bunuri si poprire pe salariu, cu urmare a executarii silite. Mentionez ca in perioada in care am fost administrator, am detinut aceasta functie fara sa am un rol de decizie in activitatile firmei. Firma respectiva a incetat activitatea si a fost radiata in urma cu zece ani. Am contactat fostii actionari care nu doresc sa plateasca sumele imputate.
Va rog sa-mi spuneti daca aceasta decizie poate fi atacata si prin ce metode.
multumesc.
In masura in care mai sunteti in termen faceti contestatie la executare fata de actiunile intreprinse de catre ANAF.
Puteti incerca si o suspendare provizorie a executarii insa trebuie sa aveti in vedere faptul ca va trebui sa platiti cautiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator de drept, nu si in fapt mariuss72 mariuss72 Buna ziua In perioada 2004-2005, am activat ca administrator al unei firme romanesti care avea activitate in Germania. Mentionez ca am fost oarecum constrans ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare activ orca orca O situatie interesanta O S.A.. este constituita din 6 actionari din care 5 sunt persoane fizice de cetatenie romana, care detin impreuna 51 % din capital, ... (vezi toată discuția)