avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs pentru apel pierdut in fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs pentru apel pierdut in fond

Buna seara,

Se poate face recurs la un proces pierdut in apel, dar totusi castigat in fond, desi decizia este definitiva?

Sectie: Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal
Materie: Contencios administrativ şi fiscal

Multumec
Cel mai recent răspuns: mariapopescuionela , utilizator 00:02, 6 Octombrie 2016
Buna seara,
NU, din pacate.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs sau hotărâre definitiva? GeorgianaChirila GeorgianaChirila Buna seara! Am și eu următoarea nelămurire: am depus pe rolul Tribunalului București, secția contencios o acțiune prin care am solicitat anularea unor ... (vezi toată discuția)
Exceptie de necompetenta functionala admisa, dosar trimis la sectia civila nitmar nitmar Societatea are contestatie la actele de executare emise de Adm. Financiara; castig fondul, Financiarul face recurs. Este trimis eronat spre judecare la ... (vezi toată discuția)
Interpetare sentinta el_gringo el_gringo Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu un dosar in care am fost parat,reclamantul a facut recurs iar raspunsul la recurs este urmatorul: Tip ... (vezi toată discuția)