avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare

BUNA ZIUA
LUCREZ INTR O REGIE AUTONOMA PE POSTUL DE STATISCIAN .ANUL ACESTA AM TERMINAT FACULTATEA DE ADMINISTRATIE PUBLCA. AS VREA SA STIU DCA AM VREO SANSA CA DIPLOMA DE LICENTA SA MA AJUTE LA CRESTEREA SALARIULUI .
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: SC EnviroMediu SRL , Consultant protectia mediului 12:09, 26 August 2009
1. Daca postul ocupat de dvs. este prevazut cu conditia de studii superioare aveti sansa la o marire de salariu.
2. Mergeti la serv. Resurse umane sa va spuna.
Obtinerea diplomei de licenta nu obliga angajatorul sa va incadreze pe post de studii superioare. Pentru postul de statistician, 343402 Statistician se prevede Nivelul de instruire: 3 (studii medii sau postliceale). In cazul in care incadrarea se face pe un alt post, care prevede studii superioare, atunci salarul va fi de minim 1200ron, salarul minim brut pentru post cu studii superioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta echivaleaza diploma de licenta??? steliana_victoria steliana_victoria Buna seara, in luna iulie anul curent am absolvit facultatea si cum stim cu totii diplomele de licenta se elibereaza dupa un an. Dupa absolvirea studiilor ... (vezi toată discuția)
Asistent generalist cu diploma studii superioare in kinetoterapie iculici iculici LUCREZ CA ASISTENTA MEDICALA INTR-UN SPITAL DIN ACEASTA MINUNATA TARA. DUPA TERMINAREA SCOLII DE ASISTENTE, AM INTRAT LA FACULTATE. SUNT LICENTIATA IN ... (vezi toată discuția)
Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)