avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Raspuns solicitare executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Raspuns solicitare executor judecatoresc

Buna dimineata,

Va rog sa imi spuneti ce pot facedaca executorul judecatoresc nu doreste sa imi raspunda la solicitari?
Precizez ca am trimis doua solicitari catre executor, una cu privire la retinere bonuri de masa si cealalta cu privire la actualizarea sumei pana la zi si acesta refuza sa de-a curs solicitarilor inca din luna septembrie.

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti lorelaurentiu lorelaurentiu Buna seara!Sper ca nu va suparati ca va mai intreb cate o speta!Am stat mult in concediu de maternitate cu fetilele si m-am cam detasta de avocatura. Am un ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a acorda sumele cuvenite actualizate la data platii efective pavelevap pavelevap Politist decedat in cursul anului 2012. Sotia solicita ajutoarele de deces prevazute de art. 24 din anexa VII la Legea 284/2010, dar IPJ refuza plata ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca, ultimul salariu, bonuri de masa auras diana auras diana Buna ziua, 1.Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot sa-mi recuperez cartea de munca de la fostul angajator precizez ca mi-am dat demisia in 28.10.2010, nu mi-am ... (vezi toată discuția)