avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nulitatea unui contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nulitatea unui contract de munca

Daca s-a incheiat un cim si persoana nu s-a prezentat nicio zi la serviciu se poate face incetarea cim cu art 56lit d? sau este vorba de alt articol pentru inchiderea acestui contract.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 6 Octombrie 2016
Ii puteti inceta in baza art.31 alin.3 C.mun., daca are mentionata perioada de proba in c.i.m.
Nu are mentionata nicio perioada de proba.
In acest caz, numai prin desfacerea disciplinara a c.i.m., daca nu exista o alta modalitate mai usoara - demisie, acordul partilor etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia la zi raducrisa raducrisa Daca mi-am dat demisia la zi fara sa tin cont de perioada de preaviz si directorul nu isi pune nici o rezolutie pe ea, eu ce trebuie sa fac? Inceteaza ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate in perioada de proba maria_mary maria_mary Buna ziua! Daca un salariat are absente nemotivate in perioada de proba se face decizie de suspendare si se transmite in revisal? Pot sa-i inchid cim cu 34 ... (vezi toată discuția)
Demisie sau notificare in cazul unui contract ambiguu? crissty2016 crissty2016 Buna ziua, sunt intr-o situtie destul de neplacuta si nu stiu cum sa actionez. Problema mea este ca am intalnit o oportunitate de job care se intampla o data ... (vezi toată discuția)