avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cesiune creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cesiune creante

La data 2 oct 2014 Judecatoria a admis in parte cererea formulata de execut.jud.-cu drept de apel 5 zile ptr creditor.Creditorul CETELEM nu a depus apel,Hot jud ramanand definitiva-21 ian 2015.S-a infiintat poprire (3.11.2014) ptr suma incuviintata la executare,suma care a fost platita; La data 07.09.2016 primesc o notificare de cesiune creante ,prin care sunt informata ca CETELEM a cesionat creanta de 18000 lei(suma ceruta la executare si neadmisa de Judecatorie,ca neavand suport in prev.contractuale) -la INVEST CAPITAL MALTA,cu sediul in Malta ,care a imputernicit pe Kruk Romania,ptr recuperarea datoriei.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac eu in aceasta situatie?Hotararea judecatoreasca nu mai este valabila? este corecta cesiunea?urmeaza o alta executare?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters407900 , utilizator 12:34, 20 Octombrie 2016
Trebuie sa faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea acestei executarii, ptr.o solutie concreta contactati un avocat cu actele pe care le aveti.
multumesc,
inteleg ca hot.jud.ramasa definitiva prin care nu a fost incuviintata executarea silita nu ma ajuta cu nimic;ptr acelasi credit (card) poate fi emisa o alta cerere de executare de catre recuperatori si tot asa ..
Ideea sta in felul urmator :

Cetelemul nu a putut recupera de la dumneavoastra in instanta acest credit si a hotarat sa cesioneze acst dosar. Kruk romania fiind noul dumneavoastra creditor are dreptul sa va depuna in instanta din nou dosarul pentur a recupera prin executare silita.
Puteti contesta in termen de 15 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita Cata2010 Cata2010 Buna ziua si va multumesc inca de la inceput pentru timpul acordat pentru a citi aceasta postare .vin catre dumneavoastra cu o speta destul de complicata si ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta adriana73 adriana73 in luna iulie am primit o notificate cesiune creanta de la kruk prin care mi se comunica ca sa cesiunat o creanta in 2015 de la ing catre ei.am fost la banca ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)