costache17, dumneavoastră împărţiţi custodia copilului.Ceea ce aţi descris conduce la această concluzie.Copilul stă cu Dvs. şi-i place compania Dvs.
Am proba o inregistrare in care ea il obliga sa mi spuna anumite lucruri iar copilul refuza, o contrazice iar ea se pare ca il agreseaza fizic
Deci aveţi o înregistrare ambientală, în absenţa Dvs., înregistrată CUM? Aveţi acordul unei instanţe pentru înregistrare? Şi-a dat acordul fosta Dvs. soţie să o înregistraţi în spaţiul ei privat şi să vă folosiţi de înregistrare?
Stimate domn, sunteţi într-o zonă penală, fiţi atent!
Deci Dvs. aţi reclamat fosta soţie că i-a spus ceva băiatului şi aţi cerut monitorizare.
Monitorizarea constă în prezenţa unui asistent social la luarea copilului de la domiciliul dvs. şi la returnarea copilului. Aţi avut incidente de acest gen? Ce anchetă doriţi să facă Protecţia Copilului?
Aveţi o înregistrare, cam ilegală.Bun.Spuneţi că e abuz psihologic asupra minorului.Dar reclamaţiile dvs., în urma căruia copilul trebuie audiat, mama copilului e chemată la anchete, autorităţile merg la domiciliul copilului şi mama dă explicaţii, în faţa copilului, ce sunt?
Aţi fost sfătuit corect la Protecţia Copilului, cei de acolo văd sute de cazuri şi nu, nu e influenţa doamnei, cred că oricui îi dădeau acelaşi sfat.Medierea, înţelegerea dintre părinţi este în beneficiul minorului.