avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... PEUGEOT - garantie falsa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

PEUGEOT - garantie falsa

Buna ziua,

Am achizitionat la sfarsitul lunii iulie o masina peugeot. In momentul in care mi-a fost predata masina mi s-a spus ca momentan carnetul de garantie al masinii nu a sosit de la Bucuresti. Ca sa constat dupa 6 saptamani cand am fost chemata sa iau carnetul ca data de incepere a garantiei era trecuta Septembrie 2015,adica garantia mea incepea cu aproape un an inainte ca eu sa cumpar masina. Am fost la reprezentanta Peugeot, unde ni s-a spus ca asa procedeaza Peugeot, ca ulterior sa spuna ca de fapt ce face Peugeot e sa declare masinile vandute in Franta, cand de fapt ele nu sunt, de acolo data pe carnetul de garantie septembrie 2015. Pe langa aceasta situatie neplacuta avem si probleme cu vopseaua, unde raman pete de fiecate data cand o pasare isi face nevoile, chiar daca se curata suprafata dupa 1 ora, lacul este afectat. Spunand aceasta problema la reprezentanta, ni s-a zis ca e o culoare pretentioasa si ca am parcat-o sub pomi,de acolo petele, si ca trebuie sa avem grija... ulterior, dupa ce s-au convins ca nu e totul in imaginatia noastra, ni s-a raspuns sa mai asteptam 6 luni pana incepe sa se cojeasca vopseaua si o s-o revopseasca. Am scris o reclamatie la Trust Motors, Bucureti, dar nu am primit nici un raspuns. O reclamatie a fost adresata si la OPC. Va rog sa ma sfatuiti ce e de facut. Avem sanse sa ne primim banii inapoi?

Va multumim!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in luna iulie am fost lovit in partea stanga spate ... George Hadrian George Hadrian Buna ziua! In luna iulie am fost lovit in partea stanga spate .Toate bune si frumoase ..intelegere amiabila ,firma de asigurari a aprobat dosarul ,am dus ... (vezi toată discuția)
Masina reparata prost pe asigurare sicutza68 sicutza68 am fost implicat intr-un accident auto,m-a lovit din spate,am fost la firma de asigurari mi-au dat adeverinta de reparatie ,am fost la firma vw,unde mi s-a ... (vezi toată discuția)
Opc - garantie pantofi de toamna cumparati vara Gabrielro22 Gabrielro22 Buna ziua, am cumparat 1 pereche pantofi iarna in septembrie( cand erau 28 grade afara ) si am inceput sa-i port in nov cand a dat frigul, intradevar am primit ... (vezi toată discuția)