avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! In luna iulie am fost lovit in partea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! In luna iulie am fost lovit in partea stanga spate ...

Buna ziua! In luna iulie am fost lovit in partea stanga spate .Toate bune si frumoase ..intelegere amiabila ,firma de asigurari a aprobat dosarul ,am dus masina la reprezentanta Opel Brasov .De aproape doua luni ,masina sta in service pe motiv ca nu se gaseste piesa de schimb(aripa stanga spate) nicaieri in Europa.Am trimis emailuri la reprezentantul Opel Romania ,firma Trust Motors din Bucuresti.Raspunsul lor este mereu acelasi: am trimis reclamatie la producator.Am facut o sesixare on line si la ANPC ...nu am primit niciun raspuns.Fiind dependent de masina ,fac naveta zilnic ,am fost nevoit sa fac un credit pentru a-mi cumpara alta masina.Reprezentanta Opel imi putea da o masina de schimb doar in cazul in care masina intra in reparatii.Ce credeti ca as putea face? cui si cum sa ma adresez?...pot da in judecata firma/reprezentantul Opel ?
Cel mai recent răspuns: George Hadrian , utilizator 08:35, 2 Octombrie 2022
sigur ca puteți! e dreptul dvs civil. dar, nefiind vorba de o garanție, ce veți invoca? logic vorbind, cum vreți sa-i obligați (prin instanta) sa va repare mașina, atunci când nu exista piese de schimb?
legile umane nu sunt mai presus de legile naturii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2022
adriandimitriu, utilizator
Va inteleg si respect parerea dar in aceasta logica, ca nu exista piese de schimb ,pot sa-mi iau gandul de la ea. Nu cred ca e normal ca producatorul sa nu-ti asigure piese de schimb pentru o masina produsa in 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac in situatia in care mi s-a schimbat o piesa cu una defecta adrian_huned adrian_huned Ce pot sa fac in situatia in care am cumparat o piesa auto de la un magazin de piese, dupa 3 luni piesa sa stricat, am dus-o inapoi si piesa a fost schimbata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.. am o problema cu un service auto, am reparat la ei ... Andreea_georgiana Andreea_georgiana Buna ziua.. Am o problema cu un service auto, am reparat la ei anumite piese, si după reparatie am probleme tot cu aceeași piese(piesa fiind cumparata tot ... (vezi toată discuția)
Speța este următoarea: În data de 6.10.2020 am achiziționat ... Ianos Catalin Ianos Catalin Speța este următoarea: În data de 6.10.2020 am achiziționat de la SC. TRUST MOTORS SRL prin mandatar SC FETCOM SRL Suceava, autoturismul Citroen ... (vezi toată discuția)