avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de credit cumparaturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de credit cumparaturi

Buna seara,
As dori sa aflu, pentru parintii mei, daca pensionarii au posibilitatea sa obtina un card de credit de la banci. Din cate cunosc toate bancile ofera carduri de credit pentru salariati.
Beneficiul acestor carduri, pentru cei care nu stiu inca, este ca banca ofera salariatilor o suma egala cu de 4-5 ori salariul net lunar- in functie de banca -, suma pe care acesta o poate folosi pentru plata cu cardul a unor produse cumparate din anumite magazine cu locatie fixa, si pt cumparaturile de la anumite magazine online. Daca pui la loc in timp util suma pe care ai folosit-o, adica o pui la loc in perioada de gratie, (care de regula este de 45 de zile - perioada difera de la o banca la alta -), atunci nu platesti nici o dobandal.
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:28, 12 Octombrie 2016
pot opta pt un card de credit sau de cumparaturi daca au pana in 65 ani sau 70 ani depinde de banca
Răspunsul îl puteți afla pe siteurile băncilor sau celorlalte instituții financiare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt creditele ifn online o solutie bună? AndreeaPopescu01 AndreeaPopescu01 Bună, chiar ieri mi s-a stricat masina de spalat, insa nu am destui bani sa cumpar una noua acum. Am vorbit cu o prietena care a avut recent niste probleme ... (vezi toată discuția)
Card de credit cadou otis otis A venit un curier si mi-a adus un cadou. Un card de credit pe care il pot activa cu un simplu telefon la cei care l-au emis Cetelem. Intrebarea mea este: dupa ... (vezi toată discuția)
Care sunt capcanele posibile in cazul unui credit fara dobanda? Carturarul Carturarul Intrand azi in magazinul Axx am vazut o reclama despre un posibilitatea de a cumpara pe credit in 12 rate fara dobanda. Cand m-am interesat am aflat ca aceste ... (vezi toată discuția)