avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sunt creditele IFN online o solutie bună?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sunt creditele IFN online o solutie bună?

Bună, chiar ieri mi s-a stricat masina de spalat, insa nu am destui bani sa cumpar una noua acum. Am vorbit cu o prietena care a avut recent niste probleme financiare si a aplicat pentru un credit online cu ajutorul unui site de comparare de credite numit www.Matchbanker.ro . A mai folosit cineva pana acum acest site, este ok?
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2019
AndreeaPopescu01, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:39, 21 Februarie 2019
Nu v-ar recomanda sa va incurcati cu ifn-uri.
Cardurile de cumparaturi oferite de banci sunt o solutie destul de buna, puteti cumpara apoi produse si in rate fara dobanda. Unele ofera carduri fara taxe de administrare in primul an.
Practic, daca va luati o masina in rate pe un an, nu platiti deloc dobanda si niciun cost.
Daca nu va mai folositi de card, puteti inchide contul, dar ca produs e ok. Conditia e ca daca faceti si alte cumparaturi sa dati banii toti cati aveti pe raport ( nu numai suma minima de plata )pana la data scadenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt capcanele posibile in cazul unui credit fara dobanda? Carturarul Carturarul Intrand azi in magazinul Axx am vazut o reclama despre un posibilitatea de a cumpara pe credit in 12 rate fara dobanda. Cand m-am interesat am aflat ca aceste ... (vezi toată discuția)
Executare silita - angajament de plata si conturi blocate vasilem092 vasilem092 Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati cu o parere sau cu un sfat. Situatia este urmatoarea: Sunt un debitor in curs de executare silita pentru suma de 7000 ... (vezi toată discuția)
Card de credit cumparaturi Gabi-007 Gabi-007 Buna seara, As dori sa aflu, pentru parintii mei, daca pensionarii au posibilitatea sa obtina un card de credit de la banci. Din cate cunosc toate bancile ... (vezi toată discuția)