avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ccc studenta 28 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ccc studenta 28 ani

poate beneficia de concediu crestere copil o studenta(28 ani) in anul 2 invatamant la zi,data aprox.a nasterii 25 mai 2017.In ultimii doi ani nu a lucrat fiind la invatamant la zi,deci nu a fost asigurata.
Cel mai recent răspuns: dienusa , utilizator 11:35, 7 Octombrie 2016
Daca in cele 12 luni anterioare nasterii s-a frecventat fara intrerupere cursurile la zi ale unei forme de invatamant universitar (stat sau privat), atunci v-a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani, (se accepta intreruperile din motive medicale).
multumesc mult,deci nu conteaza varsta.A frecventat cursurile fara intrerupere la zi si acum este in anul 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil Denisa PP Denisa PP Buna ziua! Sunt studenta la master anul II, am peste 26 de ani si intentionam sa avem un copil. Intrebarea mea este: Daca data nasterii va fi in luna iulie sau ... (vezi toată discuția)
Maternitate studenti Szilagyiibi Szilagyiibi Buna ziua! Cand o sa nasc o sa fiu la master, primul an. Fiind la facultate stiu ca voi primi indemnizatie de crestere -600 de lei, dar trebuie sa continui ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului, mama studenta ContSters245173 ContSters245173 Buna seara!Sunt studenta in anul 2 din 3,la o facultate de stat,la zi si in iulie voi naste primul copil. As dori sa aflu daca pot primi o indemnizatie/ajutor ... (vezi toată discuția)