avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare fisa post

Care este procedura corecta in situatia in care se doreste modificarea unei fise de post, ulterior angajarii si luarii la cunostinta a celei initiale? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:37, 26 August 2009
~ Conținut șters la cerere ~
1. Faceti o alta fisa a postului (cred ca e vorba de noi atributii si sarcini) si o semneaza si angajatorul si salariatul.
2. Trebuie discutat cu salariatul si convins, cu argumente solide, ca este necesara aceasta modificare.
3. Daca salariatul nu vrea este pentru ca el a semnat un CIM si o fisa a postului in care erau anumite atributii si acum se modifica acestea, ceea ce nu mai corespunde starii initiale a postului pentru care a fost incadrat.
4. Poate, daca are sarcini in plus, il convingeti cu un salariu mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cim fara acordul angajatului Carmen00 Carmen00 In ce conditii poate fi modificata fisa de post si/sau norma zilnica de 8 ore? In momentul angajarii,am citit CIM si Fisa Postului ,acte cu care am fost de ... (vezi toată discuția)
Fisa postului alex.v alex.v Buna ziua. O fisa a postului poate fi modificata fara acordul titularului postului, prin adaugarea de noi atributii? Dar fara sa se schimbe denumirea ... (vezi toată discuția)
Aptitudini profesionale petrulili petrulili Angajatul, a fost internat la psihiatrie in luma mai, iar in august se doreste intoducerea de atributii de relatii cu publicul, desi angajatorul a fost anuntat ... (vezi toată discuția)