avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... straini non UE detasati in Romania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

straini non UE detasati in Romania

Buna ziua,
As dori sa stiu care este legislatia strainilor proveniti din tarile non UE care sunt detasati in Romania si daca regimul lor de munca, respectiv durata si timpul de munca se subordoneaza Codului Muncii din tara noastra.
Cel mai recent răspuns: dobcosnic , utilizator 12:45, 7 Octombrie 2016
Ordonanţa de urgenţă nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România / Ordonanţa nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă şi detaşarea străinilor pe teritoriul României
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2016
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Multumesc pentru raspunsul prompt !
Puteti sa imi raspundeti si la cea de-a doua intrebare referitoare la respectarea sau nu, a timpului de munca din Romania ?
Regimul lor de munca, respectiv durata si timpul de munca se subordoneaza Codului Muncii din tara noastra.
freeelis a scris:

Regimul lor de munca, respectiv durata si timpul de munca se subordoneaza Codului Muncii din tara noastra.

Si eu consider la fel, dar trebuie sa ma bazez pe o prevedere legala pe care din pacate nu am regasit-o in legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare cetatean ue in ro Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat la urmatoarea speta: O firma din Germania il va detasa pe \"X\" la o firma din Romania pt 5 luni. X are cetatenie ... (vezi toată discuția)
Drept de lucru pentru un cetatean strain mihaelaak mihaelaak Buna ziua tuturor, Ma intereseaza sa aflu in ce conditii poate primi drept de lucru sotul meu, care este cetatean strain provenit dintr-o tara ce nu se afla ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre cetateni eu si non eu marverde marverde cetateanul non eu poate avea... drept de munca in eu... in urma casatoriei cu un cetatean eu? daca da trimitetzi link la o legislatie online pentru ... (vezi toată discuția)