avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permisiunea înregistrării apelurilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Permisiunea înregistrării apelurilor

Dacă o persoană angajată la o firmă de call center nu este informată nici prin contractul de colaborare, dar nici verbal de faptul că apelurile vor fi înregistrate, pot aceste apeluri să fie folosite în instanță fără acordul angajatului ?
Există vreo lege în acest sens ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:08, 9 Octombrie 2016
In principiu da, pot fi folosite în instanță, daca servesc la stabilirea unui fapt care poate duce la soluţionarea procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca temporara sau delegare/detasare ContSters207843 ContSters207843 O persoana angajata la firma X cu contract de munca pe perioada nedeterminata a fost trmis sa lucreze la firma Y din alta localitate in \\"leasing de ... (vezi toată discuția)
Legalitatea inregistrarii convorbirilor telefonice andrei.b andrei.b am comandat un produs de pe internet prin call center. in pachet mi-a sosit altceva decat ce am comandat. cand i-am sunat inapoi mi-au spus ca au inregistrat ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio sfat! tassard tassard Salut, Am o situatie : Varul meu lucreaza intr-un call center pentru o companie de telecomunicatii si a avut urmatoarea situatie - un client x a ... (vezi toată discuția)