avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Buna ziua . Sotia mea s-a pensionat . Pensia i-a fost calculata dupa salariul de incadrare , dar veneitul ei lunar a fost de peste 2 ori mai mare decat incadrarea , iar contributiile le-a platit dupa venitul real lunar . De la compania la care a lucrat i s-a dat adeverinta doar cu salariul de incadrare nu cu venitul lunar real . Ce poate face ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Toni98 , utilizator 11:07, 9 Octombrie 2016
Sa ceara adeverinte cu toate veniturile suplimentare: acord, spor de noapte, de conditii speciale, de vechime, etc, tot ce a avut. De la toate locurile de munca daca a avut mai multe. Sa le depuna la Casa de pensii si sa cera recalcularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri permanente neluate in considerare la pensie salinam salinam Buna ziua, Va sciu in numele tatalui meu care in urma cu 11 ani a iesit la pensie dupa 30de ani vechime din care 28 au fost in gr.1.Total stagiu de cotizare au ... (vezi toată discuția)
Raspuns -urgent pensionare FREDU FIN FREDU FIN Mama a primit ieri decizia de pensionare , a avut lucrati 40 de ani si 7 luni - stagiu complet de cotizare, pensionare la limita de varsta ! 1. pe ... (vezi toată discuția)